• 0224 405 08 16
  • [javascript protected email address]
  • Pzts - Cmts : 09:30 / 18:30
header-logo.png KobiWebAjans
Blog
Web tasarım nedir
Web Tasarım

Web tasarım nedir

Her kurum ve kuruluş Vizyon ve misyonlarını alıcılarına ulaştırmak için çeşitli yollar dener. Tanıtım yapmak amacı ile şu an tüm dünyayı hız ve rahat ulaşılabilirlik gibi nedenlerinden ötürü etkisi altına almış Online sistemlerden faydalanmak her z..

Yazılım İş Hayatının Olmazsa Olmazıdır
Web Yazılım

Yazılım İş Hayatının Olmazsa Olmazıdır

Yazılım iş hayatının bel kemiğidir. Öyle ki, büyük ölçekli ya da küçük ölçekli olması fark etmeksizin işinizin düzenli ilerlemesi ve sistemden kopmamanız açısından yazılımınızın sağlam olması şarttır. Bu anlamda hizmet veren birçok firma bulunmakla..

Yazılım Nasıl Öğrenilir
Web Yazılım

Yazılım Nasıl Öğrenilir

İnternet dünyası şuan da belki de en çok rağbet gören sektör haline gelmektedir. Firmaların, kişilerin ihtiyaç duyduğu pek çok özel yazılıma gerek vardır. Sizlerde iş deneyimlerinizi bu alanda geliştirmek istiyorsanız hemen yazılım nasıl öğrenilir konusunda gerekli olan adımları atmanız gerektiğini de bilmelisiniz. Tabi bunu profesyonel anlamda ..

Yazılım Nedir?
Web Yazılım

Yazılım Nedir?

            Elektronik Aygıtların haberleşmesi ile belirli işlemleri veya görevleri yaptırabileceğimiz ve gelişmeye açık olan makine komutlarıdır. Başka bir tabir ile bilgisayar dilini anlayarak belirli bir kod oluşturmak olarak tabir edilebilir. Yazılımlar için COBOL-PHP -C++ örnek verilebilir.

Yazılım Sahteciliği Kurbanı Olabilirsiniz
Web Yazılım

Yazılım Sahteciliği Kurbanı Olabilirsiniz

Windows XP işletim sistemlerinin problemi. Ürününüz orijinal değil ise bu sorun ile karşılaşmanız çok normaldir. Çözümü için bir takım yöntemler mevcuttur. 1. Yöntem:            Bilgisayarınıza format attığınız zaman birkaç gün içinde bu problem ile karşılaşabilirsiniz. Çözümü ise basittir. Başlat>..

Javascript İle Adam Asmaca Oyunu

javascript ile adam asmaca oyunu yapamya çalışacağız sizler ekleme yaparak geliştirebilirsiniz sadece teoriyi anlamanız için ufacık bir örnek<!DOCTYPE html><html><head>  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">  <title>Adam Asmaca <..

SEO Uyumlu İçerik Hazırlama
SEO

SEO Uyumlu İçerik Hazırlama

SEO uyumlu içerik hazırlama konusuna girmeden önce kesinlikle SEO nedir diye ufak bir arama yaparak SEO'nun ne olduğuna kısaca bir göz gezdirmeniz gerekmektedir.Teknolojinin gelişmesi ile beraber internet artık hayatımızın vazgeçilmezi olmuştur, bu sebeple bir çok iş..

SEO'ya Başlarken Bilmeniz Gerekenler
SEO

SEO'ya Başlarken Bilmeniz Gerekenler

Özellikle gelir elde etmek için Google Adwords ve AdSence gibi hizmetlerle içli dışlı olmaya başladıysanız SEO konusu da illaki ilgi alanınız olacaktır. Biz de bu alana yeni girdiğinizi varsayarak sizlere mutlaka göz atmanız gereken bazı kavramları derledik. Backlink : Backlink, bir sitenin başka bir siteye vermiş olduğu, anas..